Project Description

Strata were appointed by Burberry to complete partition works on the 7th floor of their Headquarters building on Horseferry Road in London, in order to create a new room on the office floor.

Works included:
• Partition walls built around existing credenzas and furniture to allow storage access from both sides
• Two doors were manufactured and installed within space
• Flooring within the space was sanded

• A clear coat of lacquer was applied to bring the floor back to its original finish
• Room and new walls were decorated

All of which was carried out while the building remained occupied. Strata maintained effective liaison with the Burberry Facilities Team, to ensure all parties were constantly updated and satisfied with project progress. All subcontractor elements of the work were fully supervised throughout.